❤ welcome to REEN AIEN BLOGGER , thxx for visited for my blogger hope u will interested with my blogger come join be my followers oke ❤

Thursday, November 4, 2010

jari tengah untuk kaw !



eh , jantan . kaw ingat aq hamak sangat ke nak kat kaw . eh pliss lah , lepas ape kaw da buat kat aq , kaw igt senang2 je ke aq na maafkan kw ? huh ! d sebabkan kw idop aq dah tak tentu arah ! d sebabkan kw jgak idop aq ssah ! aq ilang semua yg aq ade ! aq ilang org yg aq sayangg ! aq da tade smangat langsong na blaja ! da ta larat na layan hidop aq yang mcm ni ! sume nye berpunce dari kaw ! menyesal ta sudah sebab terlalu percaya n terlalu sayangkan kau dulu ! sumpah ! aq doakan kaw akan terima balik apa yang kau da buad ! cume cepat atau lambat je tuhan na tunjokkan kat kaw ! kw na bangge kw market ? wtf sial ! kalau kau mati pon , sorang2 lah bungekk ! market kau ta boleh bawak ke mane ! igt uh cukop aa ! ye memang aq ta perfect na sound kw mcm ni , tapi kau da besar ! ade otak , bole pikekan ! salam .

No comments:

Post a Comment